Pui Bio – Tocanita de pui cu mamaliguta

Home » Retete cu pui de tara » Pui Bio – Tocanita de pui cu mamaliguta

tocanita-de-pui-cu-cartofi-43_normal

Ingrediente:

4 pulpe de pui bio, 1 ceapa, 1 lingurita boia, 2 cani lapte, 1 lingura smantana, sare, piper, 1 cub vegeta de pui, 3 linguri faina, 2 linguri ulei

Preparare:

Se prajeste ceapa taiata marunt, in ulei dupa care se adauga boiaua.

Se adauga pulpele de pui bio si se intorc pe o parte si pe alta in ulei. Se adauga apa cat sa acopere carnea, se adauga sare si piper si se lasa la fiert.

Separat se face ingroseala. Intr-un bol se pune faina si se adauga treptat laptele si smantana amestecand continu pana se omogenieaza.

Cand carnea de pui bio s-a fiert se adauga ingroseala treptat in cratita amestecand continu si se mai lasa la fiert 2-3 minute dupa care se pune patrunjel tocat marunt.

Contact

Tel: 0737 176 384

email: contact@pasaridetara.ro

Toate drepturile rezervate © 2020 P.F.A. GHERGHISAN N. GEORGE